[sanitised]var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("[sanitised][sanitised]"));[sanitised][sanitised]try {var pageTracker = _gat._getTracker("UA-9256309-5");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {}[sanitised]
Társasházi analóg audiós rendszerek


Elvox típusú 1+n rendszerek
1+n vagy 1+1-es rendszerként emlegetik. Általános jellemzőjük az, hogy egy vezetékük közös és ehhez adódnak az egyedi vezetékek(lakásonként + 1). A kapuegység, modulos felépítésének köszönhetően nagyon változatos lehet, ezért szinte bármilyen helyre könnyedén telepíthető. Ezeknek a rendszereknek legfobb előnye a kiváló megbízhatóság, bővíthetőség, kifogástalan működés nagy távolságoknál is. Formájuk hagyományos, minden címkéhez, névhez külön nyomógomb tartozik.
Galileo
3, 5 és 8 lakásos kapuegység
Ha számzárkódos beléptetésre is igény van az ELVOX erre is kínál megoldást egy megfelelõ modul segítségével, ami beleilleszthetõ a kaputáblába
Ez a típus olyan külső egységet használ (930D) amelyik a kapuegységtől történő híváshoz dallamgenerátort is tartalmaz. A rendszert egy 12V AV, 20 VA transzformátor táplálja.
A rendszer lehet nem titkosított (8877, 6201 típusú lakáskészülékekkel) vagy titkosított (8873, 6201+7155 lakáskészülékekkel). Ez utóbbi esetben csak a hívott fél kommunikálhat a kapuval, a többi lakás nem. Külön dallamgenerátorral, ajtó elötti becsengetés is megvalósítható.
Ehhez a témához kapcsolódó letöltések:

Galileo
3, 5 és 8 lakásos kapuegység
Az útmutatóban szereplő eszközök adatainak, paramétereinek megtekintéséhez kattintson
Galileo 27, 32 és 42 lakásos kapuegység
8870/037  Giotto
6201  Galileo

Laskomex társasházi kaputelefonok

Codefon társasházi kaputelefonok

Digitalas társasházi kaputelefonok

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.