[sanitised]var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("[sanitised][sanitised]"));[sanitised][sanitised]try {var pageTracker = _gat._getTracker("UA-9256309-5");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {}[sanitised]
Társasházi analóg videós rendszerek

multisys.gif ELVOX ANALÓG RENDSZEREK
avidout.jpgEzek a rendszerek általában több vezetékkel mûködnek és legfõbb elõnyük a megbízhatóság, bõvíthetõség és kifogástalan mûködés akár nagyobb távolságoknál is. A rendszer nagyon rugalmas: többkapus rendszerek, interkom-csoportok, épületcsoportok kiszolgálására is alkalmas.

Kapuegységük hagyományos, minden címkéhez névhez külön nyomógomb tartozik, az erõsítõ egységgel egybeépített kamera szabványos videójelet ad.

Modulos felépítésének köszönhetõen a kapuegység kialakítása nagyon változatos lehet, ezért szinte bármilyen helyre könnyedén telepíthetõ. A mellékelt képen például egy 4 lakásos kaputelefon rendszer utcai egysége látható.

Ha számzárkódos vagy számzárkódos és érintõkulcsos beléptetésre is igény van az ELVOX erre is kínál megoldást egy megfelelõ modul segítségével, ami beleilleszthetõ a kaputáblába.

Többféle monitorból választhatunk tetszés szerint, egy adott rendszeren belül is keverhetõk egymással. A 6670 és a 6600 monitorok csak színes rendszerekhez választhatók.

A rendszer összeállításához további eszközök szükségesek (tápok, osztók stb.), ezért részletesebb ismertetõért kérjük vegye fel a kapcsolatot szakáruházunkkal.
Süllyesztett 4 nyomógombos videós kültéri
6300.jpg6000.jpg6700.jpg6600.jpg
6300, 63036200+6000(6003)+614567006600

Laskomex társasházi kaputelefonok

Codefon társasházi kaputelefonok

Digitalas társasházi kaputelefonok

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.